maandag 8 juni 2015

Gevulde paprika's

foto van GroenVoer.2 personen

2 paprika's, 1 grote ui gesnipperd, 1 kleine courgette in kleine blokjes gesneden, 1 worteltje in dunne plakjes, 1/2 cup groentebouillon, 1 1/2 cup gekookte rijst, 1/2 blikje tomatenpuree, oregano, peterselie, peper, citroensap, Herbamare.

Snij de deksels van de paprika,s. Verhit de oven op 175 graden.
Zet de paprika's ondersteboven op een bakplaat en bak 30 minuten. De deksels bewaar je nog even.


Sauteer ui, wortel en courgette in de bouillon. Voeg rijst, tomatenpuree, oregano, peterselie, peper en Herbamare toe en roer alles goed om. Bak een paar minuten op hoog vuur zodat het goed warm wordt.

Haal de paprika's uit de oven en vul met het rijstmengsel. Zet de deksels erop en zet de gevulde paprika's in een ovenschaal. Bak nog 20 minuten. 

Serveer met een groene salade
Bron:http://www.forksoverknives.com/recip…/greek-stuffed-peppers/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen