woensdag 29 juli 2015

Gezonde koekies waar je best 2 of meer van mag eten...

foto van GroenVoer.2 rijpe bananen, kneepje citroensap, 50 gram speltmeel, 100 gram havermout, 150 gram kokosrasp, 1 eetlepel lijnzaad, hand rozijnen, hand pecannoten, 1/2 theelepel kaneel, vanille extract, 2 eetlepels oerzoet.

Oven op 175 graden.
Maal het lijnzaad met pecannoten tot een grof mengsel. Prak de bananen en meng er wat citroensap over.


Schep de rozijnen, lijnzaad/pecanmengsel, kokos, havermout, speltmeel, oerzoet, vanille en kaneel door elkaar en schep de geprakte banaan erdoor. Kneed tot een deegje.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en draai ongeveer 16/18 koekjes met natte handen van het deeg ter grote van een grote knikker. Druk ze een beetje plat.

Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes 15-20 minuten. Laat ze afkoelen en geniet met een lekkere soja macchiatto

1 opmerking: