woensdag 22 juli 2015

Kip-kerrie wrap

2-4 personen

2 bakjes kipstuckjes Vegetarische Slager, 1 tl laos, 3 tenen knoflook geperst, snuf zout, citroensap, olie, bakje champignons in plakjes gesneden, peper, 1 ui gesnipperd, 1-2 tl sambal oelek, 2 el masala kerrie, 2 dl kokosmelk, paar gewassen slabladeren, halve komkommer in blokjes gesneden, 4 grote wraps.

Meng de kipstuckjes met laos, citroensap en de helft van de knoflook. Laat minimaal een half uur marineren.

Verhit de olie in en koekenpan en fruit ui met de rest van de knoflook. Voeg champignons toe en bak kort op hoog vuur. Breng op smaak met masala kerrie, sambal en peper. Schep de kipstuckjes door het mengsel en giet de kokosmelk erbij. Meng alles goed.

Maak een papje van maizena en wat van het kookvocht. Schep het papje door het gerecht en breng aan de kook. De saus gaat nu enigzins indikken.

Beleg de wraps met sla en komkommer en verdeel het kipmengsel erop. Rol de wraps op en zet vast met een prikker. Zet de wraps nog even in een hete oven of verwarm in de magnetron.

Bron bewerkt recept: United Wraps-Estefhan Meijer

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen