dinsdag 21 juli 2015

Kokos macaroontjes

350 gram kokosrasp, 100 gram gezeefd tarwemeel, 1 tl bakpoeder, 50 ml agave of rijststroop, 100 ml water, vanille rasp van 1 peul of vanille extract, extra rijststroop (optioneel)

Oven op 180. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Meng meel, bakpoeder en kokosrasp. Meng in een andere kom agave of rijststroop met water en vanille en roer door het kokosmengsel.


Kneed met je handen tot een samenhangend deeg en maak hier 16 balletjes van. Leg de balletjes op de bakplaat en druk ze een beetje plat. 
Bak 10-15 minuten tot de kokosmacaroontjes van buiten goudbruin zijn. Bij mij duurde dat 20 minuten dus hou je oven in de gaten want er wil nog wel eens verschil in zitten...

Besprenkel de macaroontjes eventueel met extra rijststroop als ze nog warm zijn.

Bron: Lisette in Luilekkerland- Lisette Kreischer

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen