zondag 30 augustus 2015

Gebakken havermout met fruit

Hoeveelheid is naar eigen inzicht en het aantal personen. Ik heb een klein ovenschaaltje gebruikt en kan er 4 porties uit halen. Ik gebruikte bramen uit eigen tuin die ik steeds na het plukken in de vriezer stop en amandelmelk.

Diepvriesfruit naar keuze, havermout, plantaardige melk, kaneel, beetje oerzoet

Leg in een ovenschaaltje een laag bevroren fruit. Leg hier een laag snelkook havermout op zodat de laag fruit helemaal bedekt is. Schenk er dan net zoveel melk op dat alles goed onder het vocht staat. Strooi er wat kaneel en oerzoet over

Verhit de oven op 180 graden en zet het schaaltje in de oven. Bak in 35 minuten gaar.
Je kan er meteen van eten als het nog goed warm is maar ook de volgende dag koud uit de koelkast smaakt het ook goed of zet het nog even in de magnetron.

Bron: veganamericanprincess


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen