maandag 7 september 2015

Gnocchi met tomaten/mascarponesaus

2 personen

100 gram mascarpone, 240 ml pasata, 4 el geraspte parmezaanse kaas, 1 grote geraspte teen knoflook, 500 gram gnocchi, 1 bolletje mozzarella, 6 zongedroogde tomaten in stukjes geknipt, paar blaadjes bascilicum, snufje chilivlokken, peper en zout

Meng de mascarpone met pasta. Doe de saus in een pan en breng langzaam aan de kook. Voeg de parmezaanse kaas,  knoflook, zongedroogde tomaten, basilicum, chilivlokken en peper en zout toe.

Breng in een pan water aan de kook en kook gnocchi volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Schep  de gnocchi als ze boven komen drijven uit de pan en voeg toe aan de saus.

Verhit de oven op 200 graden.

Schep het mengsel in een ovenschaal. Scheur de mozzarella in stukjes en strooi ze over de gnocchi.
Bak de gnocchi 25 minuten tot het goudbruin is en bubbelt.

Serveer met een groene salade

Bron bewerkt recep: Jamie Oliver

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen