zondag 6 september 2015

Pindakaas koekjes

ongeveer 16 stuks

1 1/2 cup tarwebloem, 1/4 tl baking soda, snufje zout, 3/4 cup pindakaas met stukjes noot, 1/2 cup geurloze kokosolie, 1 cup oerzoet, vanille extract, 1 el water

Oven op 180 graden

Meng bloem, baking soda en zout.

Doe in een andere kom de pindakaas, kokosolie, oerzoet, vanille en water en mix met de handmixer zacht. Schep dan het bloemmengsel erdoor. Als het deeg iets te droog is voeg je nog een klein beetje water toe.

Schep steeds een el deeg uit de kom, draai hier een balletje van en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Ga door tot alles op en druk er dan met een vork een ruitjes patroon in.
Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes in 15 minuten gaar.

Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen. Doe de koekjes in een goed afsluitbare koektrommel

De volgende dag zijn ze nog lekkerder!

Bron bewerkt recept: Chloe's Vegan Deserts

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen