dinsdag 20 oktober 2015

Rösti rondjes uit de oven

Zo makkelijk, geen vet en ovenheerlijk! Röstirondjes...

Oven op 225 graden
700 gr aardappels geschild, 2 tenen knoflook fijn geraspt, peper, 1/2-1 tl  zout of naar smaak

Rasp de aardappels met de grove rasp in een foodprocessor of met de handrasp.
Doe aardappels in een oude theedoek en knijp er het water uit.

Meng de aardappels met knoflook, peper en zout en meng goed.

Maak met je handen 12 bolletjes en maak ze goed plat. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Zet de plaat in de oven en bak de röstirondjes in 30 minuten goudbruin en gaar.

Serveer met geglaceerde worteltjes, appelmoes en een Gehacktbal van De Vegetarische Slager. (De gehacktballen zijn niet vegan)

Bron Röstirondjes - Healthy Vegan Live

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen