maandag 16 november 2015

Bean wrap

2 personen

olijfolie
1 ui gesnipperd
teen knoflook geperst
snufje chilipoeder 
snufje komijnpoeder
1 el tomatenpuree
blik kidneybeans, uitgelekt en afgespoeld
blik tomaatblokjes
zout en peper
1/2 groene paprika,1/2 rode paprika in blokjes
4 grote wraps
60 gr pittige kaas geraspt (optioneel) of een plantaardige kaas

Verhit olie in een pan en fruit ui met knoflook en chilipoeder op laag vuur tot het zacht wordt.
Voeg de bonen, tomatenpuree en tomaatblokjes toe en bak nog 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout. Haal de pan van het vuur af en laat een beetje afkoelen.

Verhit opnieuw wat olie in een pan en bak de paprika's zacht. Zet weg
Pureer het bonenmengsel.

Verhit de oven op 200 graden.

Besmeer de wraps met de gepureerde bonen en leg er de paprikablokjes op. Strooi de kaas erover.
Rol de wraps op en leg ze met de naad naar beneden in een oven schaal of steek ze vast met een prikker. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 20 minuten in de hete oven.

Serveer met sla en avocado

Bron: Jamie Oliver

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen