woensdag 18 november 2015

Burritos met rijst

2 personen

4 wraps
1 ui gesnipperd
2 tenen knoflook fijn gehakt
1 gele paprika, zaad verwijderd, in blokjes
tl sambal
4 cups gekookte rijst
1 1/2 cup tomaat in blokjes gesneden
blikje zwarte bonen, afgespoeld en uit gelekt
tl komijnpoeder
1/2 tl gerookt paprikapoeder
zout en peper
olie

Verhit wat olie in een pan en fruit ui met knoflook, sambal, komijnpoeder en gerookt paprikapoeder.
Bak de paprikablokjes mee en voeg dan de tomaatblokjes en zwarte bonen toe.

Breng op smaak met peper en zout.
Verhit een oven op 175 graden
Schep het mengsel in de wraps, rol ze op en leg ze met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat of ovenschotel.

Dek de wraps af met aluminiumfolie en bak ze 15/20 minuten in de hete oven
Serveer met sla, tortilla saus en guacamole


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen