zondag 15 november 2015

Pompoen pancakes

 6 stuks
1 el gemalen lijnzaad, 1/2 cup speltmeel, 1/2 cup havermoutmeel, 1 el appelcompote of moes, 1 tl bakingpowder, 1 tl kaneel, paar draaien nootmuskaat uit de molen, 1/2 tl gemberpoeder, beetje vanille extract, 1/3 cup pompoenpuree, scheutje keukenstroop, 1 cup sojamelk, klein beetje boter

Meng alle droge ingrediënten in een kom. Meng alle natte ingrediënten in een kom. Meng door elkaar.

Verhit een pan en laat een klein klontje boter smelten. Bak per keer 3 pancakes (ongeveer 2 el beslag voor 1 pancake) Zodra de randjes bruin kleuren en er belletjes vormen in het beslag draai je de pancake om.

Ga door tot het beslag op is en serveer de pancakes met appelcompote.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten