woensdag 2 december 2015

Groene curry met spinazie, ei of tofu wokblokjes

Groene curry met spinazie en ei of tofu wokblokjes
4 personen


300 gram zilvervliesrijst
4 biologische eieren of een pakje Tivall pikante wokblokjes
zonnebloemolie
1 rode ui in ringen
100 gram groene currypasta
400ml kokosmelk (1 blik)
1 rode paprika in repen
300 gram panklare spinazie
75 gram cashewnoten
1/2 tl ketoembar of verse koriander


Kook rijst volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
Verhit de olie in een pan en fruit de ui glazig met de currypasta.
Voeg de kokosmelk toe en laat 5 minuutjes pruttelen op laag vuur.


Voeg de paprika en spinazie toe en laat de spinazie slinken. Breng op smaak met ketoembar of koriander. Pel en halveer de eieren of bak de wokblokjes in een beetje olie knapperig.

Schep de rijst op borden. Verdeel de curry erover en leg de eieren op de curry of schep de wokblokjes erover. Bestrooi met cashewnoten.

Bron: Magazine Boodschappen november 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen