zondag 17 januari 2016

Mexicaanse wraps

Mexicaanse wraps met lupine
Foto: VeganChallenge

Vulling

2 pakjes kipstukjes van Vivera
1 eetlepel Mexicaanse kruiden of meer naar smaak (Pyramide, EkoPlaza)
3 paprika's (stoplicht) in reepjes
1 ui gesnipperd
teen knoflook geperst
4 tomaten in blokjes
1 el olie
8 wraps

Guacamole

Knoflooksausje

1 dl soyayoghurt
teen knoflook geperst
peper en zout
scheutje citroensap
peterselie

Meng voor het sausje alle ingrediënten en lat een uurtje op smaak komen.
Maak de guacamole vlak van te voren tegen het verkleuren en laat de avocadopit in het sausje zitten. Dek de guacamole goed af voor gebruik.

Verhit olie in een pan en fruit ui en knoflook. Voeg de paprika en Vivera stukjes toe en bak een paar minuten op hoog vuur. Voeg de tomaten toe en breng het geheel op smaak met Mexicaanse kruiden.
Verwarm de wraps in een koekenpan of magnetron en schep de vulling erin. Rol de wraps op en serveer met guacamole, knoflooksaus en een salade.

Bron bewrekt recept: Vegan Challenge






Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen