dinsdag 16 februari 2016

Frittata met courgette en parmezaanse kaas

3-4 personen

125 gram mascarpone 
8 eieren
1 teen knoflook fijn gehakt
1 middelmaat courgette in kleine blokjes
25 gram geraspte Parmezaanse kaas
theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
olijfolie
peper en zout

Oven op 200 graden
Klop met en vork de mascarpone los.
Klop de eieren los
Meng de mascarpone, courgetteblokjes, Parmezaanse kaas, Italiaanse kruiden en peper en zout door de eieren.
Verhit in een koekenpan met metalen steel wat olijfolie.
Schep het eimengsel in de pan en laat enigzins stollen
Zet de pan in de oven en laat het ei in ongeveer 20 minuten helemaal gaar en goudbruin worden.
Snij de frittata in punten
Serveer met foccacia, olijven en zongedroogde tomaatjes

Bron bewerkt recept: Jumbo



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen