maandag 7 maart 2016

Witte bonenpot

http://www.biojournaal.nl/nieuws/2015/0127/WitteBonen.jpg
Bron foto biojournaal.nl

1 grote pot of blik witte bonen in tomatensaus
schaaltje tofu gehakt
500 gram uien gesnipperd
handje verse peterselie fijn gehakt
handje verse bieslook fijn gehakt
100 gram geraspte kaas
bekertje creme fraiche
scheut ketchup
zout en peper
kneepje chilisaus
beetje worcestershire saus (vegetarisch) 
nootmuskaat
olie

Verhit de olie in een pan en fruit de uien.
Voeg tofu gehakt toe aan de uien en breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en worcestershiresaus.
Schep de witte bonen bij het gehaktmengsel en laat goed warm worden.
Voeg dan ketchup, chilisaus en zure room toe en roer goed door.
Laat even pruttelen en meng dan de kaas door het gerecht.
Strooi de peterselie en bieslook over het gerecht.
Serveer met een frisse salade en stokbrood. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen