donderdag 24 maart 2016

Wortel bonenschotel

2 uien gesnipperd
2 tenen knoflook fijn gehakt
duimpje gember geraspt
2 grote winterwortelen in plakjes
1 grote pot bruine bonen
4 eetlepels mangochutney
handje cashewnoten
handje rozijnen
pakje pikante tofublokjes
eetlepel kerrie
theelepel ketoembar
1/2 theelepel koenjit
snuf chilivlokkebn
peper en zout naar smaak
kokosolie

Verhit de olie in een pan en fruit ui met knoflook en gember.
Bak de tofublokjes mee.
Voeg de kruiden toe en de wortelplakjes.
Roer goed door en laat 10 minuutjes garen.
Voeg de bonen, mangochutney en rozijnen toe.
Laat het gerecht op laag vuur koken tot de wortel gaar is en het gerecht door en door heet.

Serveer met rijst en de cashewnoten.

Bron bewerkt recept: Anat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten