maandag 11 april 2016

Aardappelkoek met kool en brie

2 personen

1/2 pak rösti (375 gram)
200 gram witte kool in hele dunne reepjes
1 kleine ui gesnipperd
1/2 theelepel paprikapoeder
2 roma tomaten in dunne plakjes
125 gram brie in plakjes
handje verse fijn gehakte peterselie
peper en zout
boter en olie

Verhit de olie met de boter in een koekenpan
Fruit de ui lichtbruin
Voeg de rösti toe en bak een paar minuten tot de rösti ontdooid is
Voeg de witte kool toe en bak een paar minuten mee,
Breng op smaak met peper en zout en peterselie.
Doe het mengsel in een ovenschaal.
Leg de plakjes tomaat op de schotel met de plakjes brie.
Zet de schaal 15-20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Serveer met een groene salade.

Eigenlijk horen er nog speckjes (Vegetarische Slager) in het gerecht maar die was ik vergeten...

Bron bewerkt recept: Boodschappen maart 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen