woensdag 27 april 2016

Pindacurry

Bron foto: infotalia

3 tenen knoflook
1 ui gesnipperd
3 flinke aardappels geschild en in blokjes
2 flinke handen spinazie
150 gram tomatenpuree
1/2 blik kokosmelk
750 ml groentebouillon
1/2 theelepel komijnpoeder
snuf cayennepeper
100 gram pindakaas
1/2 theelepel ketoembar
duimpje gember geschild en geraspt

Verhit olie ineen pan en fruit ui, knoflook en gember 4-5 minuten op laag vuur.
Voeg aardappel. komijn en cayennepeper toe en bak kort mee.
Schep de kokosmelk, pindakaas en tomatenpuree bij het mengsel en roer goed door.
Voeg dan de bouillon en spinazie bij het mengsel en breng aan de kook.
Laat 15 minuten op laag vuur koken.
Prak de aardappels een beetje fijn zodat de curry wat bindt.
Breng op smaak met ketoembar of voeg verse koriander toe.
Serveer met rijst en komkommer.

Bron bewerkt recept: De Groene Meisjes


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen