donderdag 14 april 2016

Roerbaktofu met noedels en paksoi

3 personen

3 porties kant en klaar noedels
handvol pinda's
olie
1 ui gesnipperd
2 teentjes knoflook geperst
2 cm verse gember geraspt
1/2 theelepel sambal
1 rode paprika in reepjes
1 blok tofu in kleine blokjes gesneden
handje peultjes
1 paksoi in reepjes
paar lente uitjes in ringetjes
scheutje sojasaus, beetje sesamolie, citroensap

Rooster de pinda's in een droge pan.
Verhit de olie en fruit ui met knoflook, gember en sambal.
Bak 1 minuut op hoog vuur.
Voeg paprika, peultjes en paksoi toe.
Als de groenten zacht zijn gebakken schep je de lenteui en de noedels door de groenten.
Meng soasaus, sesamolie en citroensap door elkaar en meng door het gerecht.
Bak de tofublokjes in een andere pan bruin en knapperig in olie.
Strooi de pinda's en de tofublokjes over het gerecht.

Bron Jamie Oliver

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen