donderdag 12 mei 2016

Flammkuchen met truffelaardappeltjes

Beetje luie flammkuchen want ik maakte het met een pak witte broodmix van Koopmans

1 pak wit broodmix
4 truffelaardappels in dunne plakjes
2 rode uien in dunne plakjes
250 gram gemengde paddenstoelen grof gehakt
klein bekertje creme fraiche
klein bakje Griekse yoghurt
peper en zout
olijfolie
rozemarijn, tijm, oregano

Oven op 200 graden.
Maak deeg volgens bereidingswijze op het pak.
Zet een pan met water op het vuur en kook de aardappelplakjes 2 minuten. 
Laat uitlekken in een vergiet.
Meng creme fraiche met Griekse yoghurt en breng op smaak met peper en zout.
Rol het deeg uit tot een grote plak en leg op een bakplaat.
Smeer het deeg in met het yoghurtmengsel.
Beleg met aardappels, uien en paddenstoelen.
Sprenkel er olijfolie over en kruiden naar keuze.
Bak de flammkuchen 20-25 minuten gaar en goudbruin.

 Bron bewerkt recept: Happinez


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen