woensdag 15 juni 2016

Paddenstoelen ravioli met sperziebonen en courgette

2 personen

Pak ravioli met paddenstoelen, 150 gram sperziebonen, 1 courgette, knoflook, ui, bascilicum, pijnboompitten, sojaroom, peper en zout, olie.

Snij sperziebonen in stukjes van 2 cm. 
Snij de courgette in kleine blokjes. 
Snipper ui en knoflook
Zet de boontjes op met water en kook in 10 minuten gaar. 
Verhit wat olie in een pan en fruit ui met knoflook en courgetteblokjes.
Schep de boontjes uit het water en voeg toe aan het courgettemengsel. 
Gooi het kookwater niet weg, daar kook je de ravioli weer in!
Scheur basilicum in stukjes en meng door het groente mengsel. 
Giet een flinke scheut sojaroom door de groente en breng op smaak met peper en zout.
Schep de ravioli door het groentemengsel
Rooster de pijnboompitten in een droge pan.
Laat alles nog goed warm worden, schep in borden en strooi de pijnboompitten en eventueel nog wat (plantaardige) parmezaanse kaas over.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten