donderdag 18 augustus 2016

Brood bakken

Ik volgde een cursus basis broodbakken bij Levine
Een dag vol informatie, tips en trics.
Een lunch met, hoe kan het ook anders, zelf gebakken broden en broodjes, salades en ander heerlijks
Zo,n dag is goed om eens te volgen, want wat weet ik eigenlijk over brood.
Wat is de formule, hoe werkt het kneden, hoe bol je een brood op en hoe vlecht je een brood.
We leerden het allemaal.
Met 8 cursisten gingen we aan de slag en hoe gezellig is dat.
Het resultaat mag er ook wezen.
Met een tas gevuld met een boule, een batard, vlechtbroodjes, bolletjes en hand out sloten we de dag af.
Ik ben enthousiast en wil nog veel meer leren.
Hoe je feestbroden maakt of stokbrood en ciabatta's

Snel weer een cursusje volgen want dit is echt leuk.
En thuis zelf aan de slag natuurlijk :)

Voor informatie: Uit de keuken van Levine

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen