maandag 29 augustus 2016

Ravioli met geitenkaas en paddenstoelen

1/2 theelepel oregano
1/2 theelepel tijm
handje verse basilicum fijn gehakt
250 gram ravioli funghi porcini (koelvak AH)
1 sjalotje
200 gram paddenstoelen voor pasta (schaaltje koelvak AH)
1 el olijfolie
125 ml slagroom
70 gram geitenkaas naturel
peper en zout

Kook ravioli gaar volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
Snipper de ui en snij de paddenstoelen grof.
Verhit olie in een grote koekenpan en fruit de ui op laag vuur.
Voeg de paddenstoelen toe en de kruiden en zet het vuur hoog.
Bak een paar minuten.
Voeg dan peper en zout toe en de room.
Laat op hoog vuur 2-3 minuten inkoken.
Giet de gare pasta af en laat uitlekken in een vergiet.
Meng de ravioli door de paddenstoelensaus.

Schep de pasta in borden en rasp de geitenkaas erover.

Bron: Allerhande Augustus 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen