woensdag 9 november 2016

Pindakoeken

3/4 cup speltmeel
3/4 cup tarwemeel
3/4 cup havervlokken
2 volle theelepels bakpoeder
snuf zout
1/2 cup ontgeurde kokosolie of een andere neutraal smakende olie
1/2 cup pindakaas met stukjes noot
1/2 cup rijststroop
vanille extract
ongezoute pinda's

Oven op 160 graden.
Meng de droge ingrediënten.
Meng de natte ingrediënten.
Meng droge en natte ingrediënten door elkaar maar overmix het niet.
Schep met een theelepel bolletjes uit het deeg en druk ze een beetje plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
Druk de pinda's in de koekjes.
(ik gebruikte ongezouten cashewnoten omdat er geen pinda's in huis waren) 
Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes 12-15 minuten.

Bron: Zinvolle Voeding

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen