dinsdag 29 november 2016

Salade van oven geroosterde paddenstoelen met courgettelinten

2 personen, oven op 220 graden

250 gram gemengde paddenstoelen grof gehakt
3 eetlepels olijfolie, takje rozemarijn, peper en zout.

1 bosuitje fijn gehakt
1 eetlepel balsamico, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout.
1 kleine courgette in linten gesneden met de kaasschaaf.
1 middelmaat wortel geraspt
handje rucola, flinke hand jonge bladsla
stukje parmezaanse kaas geraspt (optioneel)


Doe de champignons in een ovenschaal en schep er de olijfolie, takje rozemarijn, peper en zout over.
Zet een kwartiertje in de oven.


Marineer de bosui 5 minuten in de balsamico azijn.
Hussel de sla en rucola door elkaar.
Meng de bosui met 2 eetlepels olijfolie, de courgette linten en geraspte wortel.


Haal de paddenstoelen uit de oven en schep ze met vocht door het courgettemengsel.
Schep alles op de sla en rasp er de parmezaanse kaas over.


Serveer met vers gebakken Irish bread

http://winnywatetenwevandaag.blogspot.nl/…/irish-soda-bread…

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen