maandag 12 december 2016

Tortellini met gorgonzola en zongedroogde tomaatjes

250 gram tortellini met kaas
150 ml room
100 gram gorgonzola
50 gram zongedroogde tomaatjes op olie
peper, nootmuskaat beide uit de molen
handje walnoten


Kook tortellini volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
Doe de room in een pannetje en laat enigzins inkoken.
Voeg de gorgonzola toe en laat op laag vuur smelten in de room.
Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
Rooster de walnoten in een droge pan.
Schep de gare tortellini uit de pan, giet het water weg en doe terug in de kookpan. Giet de gorgonzola roomsaus bij de pasta en roer goed door.
Schep de tortellini in borden en strooi er de geroosterde walnoten en zongedroogde tomaatjes over.


Bron La Bio Idea- L Àrte di Mangiare Bene

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen