maandag 5 december 2016

Wraps met groente

1 rode ui gesnipperd
1 rode  en een groene paprika, zaden verwijderd en in blokjes gesneden
1 courgette in blokjes gesneden
1/2 bakje champignons in plakjes gesneden
blikje kidneybeans afgespoeld en uitgelekt
teen knoflook geperst
olijfolie
chilivlokken
peper en zout
geraspte kaas (optioneel)
guacamole
wraps

Oven op 175 graden

Verhit olie in een pan en fruit ui met paprika en courgette.
Voeg de champignons en kidneybonen toe en bak kort op hoog vuur.
Voeg knoflook toe en breng op smaak met chilivlokken, peper en zout.
Schep het mengsel in de wraps en strooi er eventueel kaas op.
Rol de wraps op en steek vast met een cocktailprikker.

Leg de wraps op een bakplaat en bak 10 minuten tot ze goed warm zijn en de kaas gesmolten.
Serveer met guacamole


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen