dinsdag 7 februari 2017

Pasta in champignon/roomsaus

1 bakje champignons
klontje plantaardige boter
bakje plantaardige room
2 tenen knoflook geperst
2 uien gesnipperd
3 tomaten in stukjes gesneden
tijm en rozemarijn naar smaak
peper en zout nar smaak
2 eetlepels kappertjes
200 gram pasta naar keuze

Laat de boter smelten en bak ui, knoflook en champignons.
Voeg de room toe en breng op smaak met tijm, rozemarijn, peper en zout.

Laat de saus een paar minuten doorkoken.
Voeg dan de tomaatblokjes toe en de kappertjes.

Kook ondertussen de pasta volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
Schep de gare pasta uit het kookwater direct bij de champignonsaus.
Het aanhangende water van de pasta zorgt dat de champignonsaus wat bindt.

Schep de pasta in borden en serveer met een groene salade.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen