dinsdag 18 juli 2017

Tagliatelli met oesterzwammen

2 personen

bakje verse tagliatelli (AH koelvak 2-3 personen)
bakje oesterzwammen in stukken gescheurd
1 ui gesnipperd
klein bekertje slagroom
parmezaanse kaas
verse peterselie
klontje boter

Zet een grote pan op met water en breng aan de kook.
Kook pasta volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Verhit ondertussen een klontje boter in een koekenpan.
Fruit de ui tot ie goudgeel ziet en voeg dan de oesterzwammen toe.
Bak de oesterzwammen kort mee op hoog vuur.
Schep de room  door de oesterzwammen en breng op smaak met peper, zout en peterselie.

Schep de tagliatelli uit het water en voeg direkt aan het paddenstoelen mengsel toe.
Het aanhangende water van de pasta bind de saus. 
Meng de tagliatelli door de saus en serveer in diepe borden.

Rasp wat parmezaanse kaas over de pasta en serveer met een frisse salade.

Bron: Eten Maken

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen