dinsdag 22 augustus 2017

Pita gyros van oesterzwammen

1 persoon
2 pitabroodjes
ca 150 gram oesterzwammen
gyroskruiden naar smaak
olie


Snij de oesterzwammen in reepjes.
Verhit wat olie in een pan en bak de reepjes.
Breng op smaak met gyroskruiden en bak kort verder op hoog vuur.


Bak de pitabroodjes in een broodrooster en snij ze open.
Schep de 'gyros' in de broodjes.


Serveer de broodjes met knoflooksaus en uiensaus en een salade van tomaat, ui en komkommer.

Knoflooksaus: Meng sojayoghurt en/of eivrije mayonaise (Remia), kneepje citroensap, teen knoflook geperst en wat peper door elkaar. 
Laat op smaak komen.
Uiensaus: Meng ketchup, komijnpoeder en een fijn gesnipperd uitje met een beetje sambal

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen