dinsdag 27 februari 2018

Antipasti - Funghi misti saltati Gebakken gemengde paddestoelen

Flinke scheut olijfolie en/of een klontje roomboter
2 grote tenen knoflook gepeld en fijn gewreven of heel klein gehakt
500 gram gemengde paddenstoelen naar keuze (ik had alleen champignons in huis)
Handje fijn gehakte peterselie
Zout en peper uit de molen


Verhit boter en/of olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe.
Bak 5 minuten heel zacht om de knoflook zacht te maken.
Voeg de paddenstoelen toe en bak een minuut of 5.
Ze mogen best nog wat stevig blijven.
Voeg dan de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.


Eet de paddenstoelen op een lekker stuk geroosterd brood of als onderdeel van een antipasti, mezze of tapas.

Bron Groenten - Antonio Carluccio

Geen opmerkingen:

Een reactie posten