dinsdag 28 april 2020

Stromboli pizza

2 porties pizzadeeg (kant en klaar of zelf maken)
blik tomaten
mozzarella
6 zwarte olijven in plakjes
1 eetlepel kappertjes
oregano
knoflook
peper en zout
olijfolie

Oven op 180 graden verwarmen.

Breng de tomaten uit blik op smaak met oregano, knoflook, peper, zout en een eetlepel olijfolie.
Laat de mozzarella goed uitlekken en snij in blokjes

Rol het pizzadeeg uit tot een vierkante lap.
Smeer wat van de tomatensaus over het deeg ui en beleg met kappertjes, olijven en mozzarella.

Rol het deeg voorzichtig tot een rol.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de pizzarol er voorzichtig op.
Buig enigzins om tot een u vorm.

Zet de pizza in de oven en bak ca 30-35 gaar. 
Haal de pizza uit de oven, laat wat afkoelen en snij in dikke plakken.

Serveer bij de borrel of bij een kom soep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten