tag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post2596381076913256460..comments2024-01-24T13:45:05.992-08:00Comments on Winny, wat eten we vandaag?: GemberkoekWinnyhttp://www.blogger.com/profile/15142219702919652570noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-92023718619677311372012-10-11T06:52:52.911-07:002012-10-11T06:52:52.911-07:00@Vera:Potje bakgember kan geen kwaad, je mag best ...@Vera:Potje bakgember kan geen kwaad, je mag best wat proeven. leuk dat je het boek ook besteld hebt, er staat een hoop lekkers in, en de vleesrecepten kun je vervangen door iets plantaardigs!Winnyhttps://www.blogger.com/profile/15142219702919652570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-26346652501798614152012-10-11T02:49:14.238-07:002012-10-11T02:49:14.238-07:00Superlekker recept!! Heb 'm meteen uitgeprobee...Superlekker recept!! Heb 'm meteen uitgeprobeerd. Zelf heb ik alleen gemberpoeder en bakgember gebruikt (Chinese bakgember, uitlekgewicht 125g, Aziatische supermarkt) maar wel het hele potje, dus genoeg gembersmaak;) Bedankt voor de inspiratie! <br /><br />Groetjes, Vera. <br /><br />PS. Binnenkort hoop ik ook een exemplaar van de Great British Book of Baking te bemachtigen!Leoniehttps://www.blogger.com/profile/09343520697045924346noreply@blogger.com