tag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post8249034342547568469..comments2024-01-24T13:45:05.992-08:00Comments on Winny, wat eten we vandaag?: Paprika gevuld met aubergine mousseWinnyhttp://www.blogger.com/profile/15142219702919652570noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-15910835041642721802013-01-07T06:22:38.434-08:002013-01-07T06:22:38.434-08:00@Marlous: ik hield nog wat aubergine mousse over. ...@Marlous: ik hield nog wat aubergine mousse over. Dat smaakt ook heerlijk op een toastje;)Winnyhttps://www.blogger.com/profile/15142219702919652570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-57680938352907058982013-01-07T06:10:30.384-08:002013-01-07T06:10:30.384-08:00Ziet er lekker uit, dit recept, ga ik zeker eens p...Ziet er lekker uit, dit recept, ga ik zeker eens proberen!<br /><br /><a href="http://www.indemoestuin.nl/" rel="nofollow">www.indemoestuin.nl</a> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06676988489983524465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-74168228508967994542013-01-06T10:53:11.209-08:002013-01-06T10:53:11.209-08:00@Nell Nijsen. Het is een beetje raar die rauwe pap...@Nell Nijsen. Het is een beetje raar die rauwe paprika, zacht smaakt en voelt beter in dit gevalWinnyhttps://www.blogger.com/profile/15142219702919652570noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7157597582619261244.post-78240712175432997522013-01-06T07:14:50.043-08:002013-01-06T07:14:50.043-08:00Eerlijk gezegd dacht ik dat je recept die kant opg...Eerlijk gezegd dacht ik dat je recept die kant opging: de gevulde paprika's de oven inschuiven. Het lijkt me idd lekkerder, beetje zachte paprika. Daarna de kruiden er dan over.Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com